Naudoti tik peržiūros režimą

Šis darbas sukuria įmonės rolę, kuri turi tik peržiūros leidimus. Darbas baigtas, kai nauja rolė matoma leidimų lentelės antraštėje.

Žingsniai

  1. Kairiajame meniu spauskite Įmonės.
  2. Sąraše spauskite įmonės pavadinimą.
  3. Puslapio Įmonės redagavimas viršuje spauskite skirtuką Leidimai.
  4. Lentelės antraštėje spauskite Pridėti rolę.
  5. Naujame stulpelyje įrašykite pavadinimą „Naudoti tik peržiūros režimą“ ir patvirtinkite.
  6. Lauke Paieška įveskite „peržiūra“.
  7. Naujos rolės stulpelyje pažymėkite visų 7 filtruotų peržiūros leidimų žymėjimo laukelius.
  8. Puslapio apačioje spauskite Išsaugoti pakeitimus.

Rezultatas

Naujos rolės pavadinimas „Naudoti tik peržiūros režimą“ išlieka leidimų lentelės antraštėje po puslapio perkrovimo. Pastaba: leidimų žymėjimų išsaugojimas gali nepavykti dėl klaidos „VALIDATION.BUTENTA_HUB_LIMITS_UNAVAILABLE“.